Accessoires voor een zwart interieur

Heb jij voor een zwart interieur gekozen? Leuk! Steeds meer mensen kiezen voor een interieur met veel zwart erin. Als je niet uitkijkt kan het geheel echter nogal somber worden. Om die reden is het goed om goed na te denken over hoe je je huis precies in gaat richten. Welke accessoires koop je bijvoorbeeld? Het is verstandig om je hier eens goed in te verdiepen, zodat je jouw huis een mooie, gezellige uitstraling kunt geven. Hieronder vind je een aantal verschillende soorten accessoires voor een zwart interieur.

Kaarsjes

Kaarsjes in je woning zijn erg gezellig. Niet alleen voor als je in je eentje (of met je partner) ‘s avonds een film aan het kijken bent, maar ook bijvoorbeeld wanneer er vrienden komen eten. Ga voor een heerlijke geurkaars voor dat extra beetje sfeer in je woning. Het is misschien leuk om voor een kaars te kiezen met wat zwart erin verwerkt, zodat deze aansluit bij je zwarte interieur. Daarnaast is het juist ook vaak goed om voor een totaal andere kleur te gaan, om zo een contrast te creëren.

Dekentjes en kussentjes

Zeker nu het buiten wat kouder wordt is het fijn om heerlijke zachte dekentjes en kussens op je bank te hebben liggen. Ga voor varianten die bij de rest van je interieur passen en probeer slechts één of enkele kleuren te hanteren als het aankomt op accessoires voor in je zwarte interieur.

Zwarte lamp of klok

Uiteraard mag ook een klok en lampen niet ontbreken in je woning. Wat dacht je van een mooie zwarte hanglamp, bijvoorbeeld eentje van LampenShopOnline? Ook qua klokken is er veel keus. Er zijn verschillende soorten die bij een zwart interieur passen, of je nu voor een hangende klok of voor een staande klok gaat. Zo ben je in ieder geval altijd bij de tijd, op een stijlvolle manier.