Altijd de goede spiegel

spiegel

Ben je al een tijd op zoek naar een spiegel die precies in je badkamer past, of zijn de spiegels die je in de winkel ziet altijd te smal? Met een spiegel op maat heb je altijd de goede spiegel waar je wel veel plezier van hebt, een spiegel die mooi tussen je badkamerkastjes past of wel die spiegel in de slaapkamer waar je jezelf van top tot teen kunt bewonderen voor je naar een feest gaat. Een spiegel is er tenslotte voor je eigen gemak, bij glasgigant.nl weten ze dit dus worden de spiegels gemaakt zo klein of zo groot als jij wenst. 

Keuze voor een bepaalde kleur

Wil je een spiegel op maat laten maken, betekent dit niet dat je vastzit aan een bepaalde kleur. Ook deze spiegels zijn te verkrijgen in mooie kleuren naar wens, een bronzen tint geeft de spiegel niet alleen een bepaalde luxe maar ook de sfeer wordt direct warmer. De dikte van de spiegels zijn er ook in verschillende maten, namelijk 3,4 of 6 mm.Het spreekt voor zich dat je de spiegels op een veilige manier op wil hangen zodat je er lang plezier van hebt, in de webshop zijn verschillende mogelijkheden om de spiegels op een goede manier op te hangen op de verschillende plaatsen.

Spiegel op maat

Mogelijkheden met spiegels

Met een spiegel op maat heb je vele mogelijkheden, naast de bekende plaatsen als de badkamer en de slaapkamer zijn er nog verschillende andere mogelijkheden. Je kunt je kamer meer diepte geven door spiegels aan te brengen op een wand in de woon of slaapkamer, maar ook een kast met een spiegel erin geeft een mooi ruimtelijk effect. Een spiegel is meer dan alleen maar om in te kijken, bepaal zelf de sfeer door een mooie kleur te kiezen die bij de kamer past.