Ben jij op zoek naar een betrouwbare loodgieter?

loodgieter VoorschotenVandaag wil ik een goede tip met jullie delen aan mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare loodgieter. Ik ben hier al jaren een tevreden klant, vandaar dat ik hun met een goed gevoel aan jullie kan aanraden. Hun site heet loodgieterwassenaar.nl en hier kun je dus hun contactgegevens vinden.

Zo heb ik nu al drie keer meegemaakt dat mijn verwarming op de slaapkamer het niet meer deed. Dit is niet zo vervelend wat hij staat hier zelden aan. Maar omdat hij nu soms ’s nachts vriest wil ik wel dat die het doet. Dit in geval het te koud is en ik de verwarming toch even wil aanzetten. Loodgieter

Ik zocht dus rustig online en merkte op dat er zeer veel installatiebedrijven zijn. Dus ging ik de sommige bedrijven de recensies lezen. Dit is dan gelijk nog een tip die ik met jullie mee geef. Ik vind dit de beste manier om betrouwbare informatie over een bedrijf te vinden. Namelijk wanneer voorgaande klanten hun ervaringen delen krijg je zelf een duidelijk beeld.

 

Ik werd heel snel geholpen

Toen ik eenmaal contact had met een medewerker van loodgieterwassenaar.nl werd mij verteld dat de loodgieter de volgende dag al langs kon komen. Ik kon zelf een voorkeur doorgeven wat betreft de tijd. Omdat ik die middag pas hoefde te werken, kwam die in de ochtend dus al langs. Hij was dan ook na een half uur klaar en de factuur kon ik direct afrekenen. Deze was overigens lager als ik verwacht had. Dus hopelijk doen jullie je voordeel met deze tip. Want hun zorgen er in ieder geval voor dat je geen kou hoeft te lijden in je eigen huis.

kraan