Dakdekker in Tilburg, kan veel werkzaamheden uitvoeren

dakdekker in Tilburg

Een dakdekker in Tilburg,  Dak- en Vastgoedonderhoud Van Gelder, kan je bellen voor veel verschillende werkzaamheden. Een paar van deze zaken zijn:

  • Dakreiniging en -coating
  • Dakkapel reinigen
  • Lood en zink
  • EPDM daken

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Wij hebben bij dit bedrijf een onderhoudscontract afgesloten. Een contract dat minstens één keer per jaar onze dakgoten worden schoon gemaakt. Tevens worden de daken geïnspecteerd op schade en worden de daken gereinigd. Voor ons een fijn gevoel, omdat wij ons geen zorgen hoeven te maken op eventuele lekkages of andere vervelende situaties.  dakdekker in Tilburg

Goede dakdekker in Tilburg aan het zoeken? 

Ben jij op zoek naar een dakdekker in Tilburg, dan ben je hier aan het juiste adres.   Dak- en Vastgoedonderhoud Van Gelder is een bedrijf die veel kan en alle werkzaamheden met uiterste zorg uitvoert. 

Voor een paar weken terug was er een erge storm die over het land trok. Meerdere huizen, ook die van ons, in onze straat hadden hierdoor schade aan het dak. Veel dakpannen waren eraf gewaaid en veel lagen niet goed meer. Meteen naar dit bedrijf gebeld voor heet maken van een afspraak. Gelukkig hebben wij niet lang hoeven wachten en zijn alle pannen vervangen of weer goed, op het dak, gelegd.