De Nedis videodeurbel

Nedis

Video deurbellen bestaan al erg lang natuurlijk, we zien dit soort oplossingen vaak in flat gebouwen en appartementencomplexen, maar er is nu ook een opkomende vraag door particulieren voor videodeurbellen. De smart videodeurbel wordt steeds populairder, en dat heeft verschillende redenen. De eerste reden is veiligheid, een smart videodeurbel neemt namelijk alles op bij de voordeur en slaat deze beelden vaak ook op. Je hebt om deze reden een mooie beveiligingscamera bij je voordeur hangen. De 2e reden is de grote hoeveelheid aan pakketjes die bezorgd worden via webshops tegenwoordig. Bezorgers bellen ook wel eens aan wanneer je niet thuis bent, je kunt met een smart videodeurbel dan makkelijk met de bezorger communiceren.

Nedis

De Nedis

De Nedis Smartlife is een betaalbare deurbel met een hoop handige functies.  Wanneer er iemand aanbelt dan krijg je via de Nedis app een berichtje, je kan dit berichtje dan openen en live praten met diegene. Ook kan je een berichtje krijgen op basis van bewegingsdetectie, geen insluipers meer bij je huis dus! Het enige wat je nodig hebt is internet, je kan dus bijna overal ter wereld reageren op degene die voor je deur staat, zelfs als je op vakantie bent.

De HD opnames worden opgenomen en daarnaast kan je inzoomen. Deze opnames worden op een micro-SD kaart opgesloten die je er zelf in moet doen. Het mooie aan de Nedis videodeurbel is dat je voor het opslaan van beelden geen abonnementskosten hoeft te betalen, bij de meeste smart videodeurbellen is dit wel het geval.

Hopelijk hebben we je met deze blog genoeg informatiegegeven over de Nedis smart videodeurbel.