Dit zijn de trends voor schilderijen

schilderij infrarood paneel

Het najaar staat weer voor de deur. We gaan weer genieten van knusse avonden thuis. Kaarsjes aan, met een dekentje op de bank televisie kijken met een lekker hapje en drankje binnen handbereik. 

schilderij infrarood paneel

Heerlijk genieten van de warmte en gezelligheid in huis

Maak het in deze tijd extra sfeervol in uw huis door iets aan de inrichting te veranderen. Dat hoeven echt geen grote veranderingen te zijn, een aantal nieuwe accessoires zorgen al voor een verrassend andere sfeer.

Een nieuw schilderij infrarood paneel aan de wand geeft al een andere, sfeervolle stijl. Om u te helpen bij de keuze van een ander schilderij, hebben we de trends van dit moment voor u op een rij gezet.

  •  Een van de leukste trends dit najaar is een trend die warmte en stijl combineert, namelijk een schilderij met infrarood paneel. Dit schilderij is een verwarming én een kunstwerk voor aan de wand. Het glazen paneel wordt verwarmd tot wel honderd graden Celsius en straalt lange infrarode stralen uit. De meubels in je kamer slaan deze warmte op en weerkaatsen ze daarna weer terug de ruimte in. Hierdoor wordt uw ruimte heerlijk warm. U kunt voor een standaard afbeelding kiezen voor het schilderij van infrarood paneel maar het is ook mogelijk om uw lievelingsfoto op het paneel af te laten drukken. Dit zorgt echt voor een persoonlijke touch in uw ruimte.
  •  We zien dit najaar ook veel schilderijen met botanische prints. Deze prints waren oorspronkelijk bedoeld om mensen kennis bij te brengen over bloemen en planten maar worden door hun prachtige en natuurlijke stijl nu vooral gebruikt als decoratie. Deze stijl past bij ieder interieur. Ga voor een groot schilderij in botanische stijl of kies ervoor om meerdere kleinere schilderijen in deze stijl te mixen. Dit geeft een verrassend en natuurlijk effect.
  •  Terug van weggeweest zijn de schilderijen op canvas. En dat is niet zo gek want een canvas schilderij heeft vele voordelen. Het schilderij is licht, stevig, makkelijk te bevestigen en in vele groottes en stijlen verkrijgbaar. 

We wensen u een stijlvol najaar!