Een polyester zwembad, dat is wat wij hem cadeau hadden gegeven

bodyfit.nlOmdat mijn peetoom sinds de zomer met pensioen is gegaan besloten wij met de hele familie een polyester zwembad te kopen voor hem. Dit natuurlijk niet alleen voor hem, maar ook voor mijn tante. Zelf waren zij dit namelijk al zo’n drie jaar van plan, echter werd dit steeds uitgesteld. Ik denk ook maar dat het een droom van hem was. Hij was er namelijk vaak mee bezig en had ook precies het design van hem in gedachte. Zo had hij al meerdere malen contact gehad met Bodyfit. Bij deze firma kun je zwembaden, sauna’s en jacuzzi’s kopen. Omdat hij het hier zo vaak over gehad heeft, wisten wij dus waar we moesten zijn.

Zo had iemand van ons contact opgenomen via bodyfit.nl. Zij wisten dan ook precies wie mijn oom was. Het contact was er namelijk al zo’n zeven maanden. Hun waren dan ook erg tevreden toen wij besloten dit voor hem als cadeau te geven.

Hij kon zijn ogen niet geloven

polyester zwembadIk kan jullie inmiddels vertellen dat het polyester zwembad inmiddels is aangelegd. Dit werd dan ook gedaan door medewerkers van Bodyfit. Ik was er die dag zelf bij en kan zeggen dat zij zeer professioneel te werk gaan. Ook heb je hier de mogelijkheid om het zwembad te laten onderhouden door hun.

sauna bodyfitMijn oom is er dan ook erg enthousiast over. Nu kan hij wanneer hij wil heerlijk zwemen en ontspannen. Ik geef jullie dan ook als tip mee hun eens te bezoeken. Het hoeft dan ook niet gelijk een zwembad te zien, zoals ik net al zei hebben zij alles op gebied van wellness.