Led kweeklamp gekregen!

Ik ben zo blij met mijn vriend! Hij heeft me gewoon, zomaar, een led kweeklamp gegeven! Die oude was kapot, al een tijdje, dus er was ook al een tijd niks meer aan de hand. Ik deed er niet zoveel aan. Onder andere ook omdat de led kweeklamp best duur is, waardoor ik niet echt de motivatie had om een nieuwe te kopen. Eerst moest ik rekeningen betalen. Ook werk ik hard en veel, waardoor je sowieso niet echt tijd meer hebt. Ik was flink aan het klagen, misschien omdat ik het gewoon te druk had, maar zat absoluut niet lekker in mijn vel. Nu ik de kweek weer opnieuw kan beginnen, kan ik ook gericht tijd vrij maken en dat is echt geweldig! Ik weet zeker dat dit weer voor meer rust gaat zorgen en dat ik zo ook weer wat vrolijker wordt. Naast dat het een heel lief cadeau is, is het ook een slim cadeau, haha, want zo weet hij dat ik waarschijnlijk weer wat leuker wordt. Oh, nu ik het zo terug bedenk was ik inderdaad echt niet te harden, wat erg eigenlijk. Ik mag blij zijn dat ik überhaupt nog een cadeau kreeg, hihi. Maar goed, komt goed! En ik ga ook weer leuke dingen met mijn vriend doen!logo