Mijn oom klust

Mijn oom kan dus nooit stilzitten, mijn tante wordt helemaal gek van hem. Zijn hobby is ook nog eens klussen, dus zie die man maar eens op een rustige zondagmiddag binnen te houden op de bank. Hij spaart al zijn geld op, om nieuwe bouwprojecten in het huis op te zetten. Om het een beetje goed te maken met mijn tante, is zijn volgende project een inbouw hottub. Mijn tante is nogal een koukleum en hij hoopt haar hier letterlijk en figuurlijk warm voor te maken. Hij gaat de ruimte van de hottub ook nog eens helemaal zelf betegelen met het favoriete patroon van mijn tante

Vrouw krijgt het maar niet warm

Er woont een vrouw in het noorden van Amerika. Zij heeft een zeldzame aandoening waardoor ze het maar niet warm krijgt. Zij en haar man hadden al meerdere oplossingen geprobeerd om te zorgen dat ze het een beetje warm krijgt. Zo heeft haar man een inbouw hottub voor haar gemaakt, maar dat mocht ook niet baten. Ze draagt elke dag drie winterjassen, vijf paar sokken, twee truien, drie broeken en maarliefst zes paar sokken. Het stel is de wanhoop nabij en hebben besloten om naar Suriname te gaan emigreren. Daar is het tenminste warmer dan in het koude noorden van Amerika.

De Wim Hof methode

Soms blijkt kou juist heel erg goed te zijn. Zo heb je een Nederlandse man die Wim Hof heet. Hij neemt het hele jaar door, allemaal ijsbaden. Veel sporters volgen zijn methode, zodat hun spieren beter kunnen herstellen na een zware workout. Daarnaast zou het mensen met bepaalde medische aandoeningen ook helpen om chronische pijn te verlichten. Ook al vinden we het niet altijd fijn, schijnt die kou helemaal niet zo slecht te zijn voor ons lichaam. Er wordt aangeraden om te beginnen met het nemen van koude douches en daarna kun je een bad van ijs maken om daar in te gaan zitten. Geniet heerlijk in een warme hottub van Welltub!