Nette oplevering huurwoning!

Afgelopen maand hebben mijn vriend en ik eindelijk onze droomwoning weten te bemachtigen! Na het afronden van de koopovereenkomst hebben wij de huur van onze oude woning opgezegd. Tot groot ongenoegen had de verhuurder een aantal eisen waaraan voldaan moest worden. Wanneer er niet werd voldaan aan deze eisen dan moesten wij gewoon iedere de huur blijven betalen, totdat er was voldaan aan de eisen. Aangezien er een aantal niet originele zaken aan de vloer, het plafond en de muren gedemonteerd moesten worden. Zijn wij naar een gespecialiseerd bedrijf gaan zoeken die voor een nette oplevering huurwoning konden zorgen. Via de zoekterm oplevering huurwoning belandde wij uiteindelijk op de website van Seniorenhulp!

Oplevering huurwoning

Meer informatie

Seniorenhulp is namelijk een gespecialiseerd bedrijf in het ontruimen en opleveren van woningen. Zij nemen zelf contact op met de verhuurder, makelaar en/of woningbouw met de vraag wat de eisen zijn. Het personeel van deze aanbieder verleend vele diensten betreft het ontruimen van woningen. Zie hieronder de verleende diensten:

  • Selectie en transport van goederen
  • Afvoeren van onbruikbare goederen
  • Het verwijderen van vloerbedekkingen, tapijt en laminaat
  • Schoonmaakwerkzaamheden in badkamer, toilet en keuken
  • Herstelwerkzaamheden
  • Demonteren van niet originele zaken

Na het zien van al deze diensten namen wij het besluit om Seniorenhulp in te huren!

Seniorenhulp

Een aanrader!

Achteraf gezien kunnen wij met trots vertellen dat wij de juiste keuze hebben gemaakt! Onze oude woning is volledig ontruimd volgens de gestelde eisen van de verhuurder. De verhuurder was zeer tevreden over hoe dat de woning is achtergelaten en dat hebben wij te danken Seniorenhulp!