Op zoek naar tuinhagen?

Welkom bij plantenshop, dé online website voor planten. Wij bieden allerlei soorten planten aan, van bomen tot tuinhagen, van fruitstruiken tot zomerbloeiers, wij hebben het allemaal! Voor uw tuin, terras of balkon, u kan het gemakkelijk allemaal vinden op onze website. Wekelijks worden er nieuwe items toegevoegd aan onze collectie, zodat er altijd een plant is waarnaar u op zoek bent. Zo staan wij bekend als dé online webshop voor uw planten, en ook als dé handelspartner voor hoveniers en tuincentra. Wij beschikken over een ruim assortiment aan eigen teelt, zodat wij uit volle grond artikelen aanbieden die potgekweekt zijn, en wij hanteren geen minimum aantallen. Dus voor uw tuinhagen kan u perfect terecht bij de Online Plantenshop!

Tuinhagen: Ons assortiment

Zoekt u naar een klein heggetje om de accenten van uw tuin te benadrukken? Of als een mooi stuk decoratie voor uw achtertuin? Of bent u juist op zoek naar een hoge tuinhaag om uw privacy te waarborgen? Onze hagen variëren zeer qua hoogte, prijs en soort. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

  • Venijnboom
  • Coniferen
  • Rode en Groene Beuk
  • Laurier
  • LIgusterhaag
  • Klimop

En zo hebben wij nog veel meer soorten hagen voor uw toepassing. Bij de soorten hagen wordt advies per meter gegeven, dus hoeveel planten er per meter moeten worden geplaatst voor een zo mooi mogelijke haag. Ook staat er andere nuttige informatie bij, zoals wanneer snoeien wordt aangeraden, hoe vaak, en hoe de plant er uit ziet in zowel de zomer als winter. Zo hopen wij bij de Online Plantenshop te kunnen helpen met het uitzoeken van de perfecte haag voor u. 

Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de perfecte haag voor uw tuin kan vinden. Alle hagen komen uit eigen teelt, en worden ruim aangeboden. Wij bieden al onze producten aan van hoogwaardige kwaliteit met een scherpe prijs, zodat u altijd de haag kan vinden voor uw toepassing. 

Het is natuurlijk niet makkelijk om te kiezen welke hagen het beste passen bij uw tuin. Daarom kan u voor advies altijd contact opnemen met ons via onze website, of telefonisch. Zo helpen wij u graag met eventuele speciale wensen, of andere zaken. 

Dé plantenshop van Nederland

Naast hagen bieden wij ook andere soorten artikelen aan op onze website! Al onze planten zijn uit onze kwekerijen, en er is geen limiet op bestellen van onze website. Zo zijn we dé handelspartner van hoveniers en tuincentra, en dé webshop voor uw planten en bomen of hagen. 

Zo bieden wij bijvoorbeeld ook sierbomen, fruitbomen, fruitstruiken, vaste planten aan, maar ook spullen voor uw moestuin, of andere tuinbenodigdheden. Ook bieden wij gazonzaad en bloembollen aan. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw tuin te transformeren in iets moois en speciaals! Ook bieden wij seizoenproducten aan, zoals bijvoorbeeld zomerbloeiers. 

U kan telefonisch met ons contact opnemen, maar ook via e-mail of onze website. U kan ook langskomen op onze fysieke locatie in Ochten, voor afhalen. Dit is enkel mogelijk op afspraak, nadat u een bericht heeft ontvangen dat uw bestelling klaar staat. U kan ons bellen voor een afspraak.

Dus, bent u op zoek naar tuin hagen of andere tuin artikelen of planten? Neem dan snel contact op met ons, of neem een kijkje op onze website!

Lees meer…