Prachtige natuurlijke gevel

houten gevelbekleding

Ben je een liefhebber van natuurlijke materialen dan kun je niet om houten gevelbekleding heen, een schitterend materiaal wat je woning of pand een natuurlijke uitstraling geeft. Ben je bang dat een houten gevel niet opgewassen is tegen het weer in Nederland? De panelen die worden gebruikt van Plastica.nl zijn tegen alle weersomstandigheden opgewassen, zonder ieder jaar te moeten schilderen of veel geld kwijt te zijn aan onderhoud. De bekleding is duurzaam en blijft jarenlang als nieuw.

houten gevelbekleding

Duurzame materialen

Natuurlijk wordt er wel met duurzame materialen gewerkt als we het over houten gevelbekleding hebben, de houten panelen die worden gebruikt bij Plastica.nl zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. De houten bekleding heeft hier ook een FSC keurmerk gehad als bewijs van duurzaamheid. De panelen hebben geen negatieve CO2 uitstoot, en leveren een bijdrage aan CO2 vrij bouwen. Een mooie gevel wil iedereen, de gevel wordt nog mooier wanneer je weet dat je gevel milieuvriendelijk is. Voor ieder gebouw is er een prachtige passende bekleding beschikbaar.

Soorten gevelbekleding

Net als de kunststof gevelbekleding zijn de houten panelen ook in diverse soorten en kwaliteiten beschikbaar bij Plastica.nl, verschillende soorten bekleding zijn in mooie kleuren verkrijgbaar, of je bekleed de gevel met het neusje van de zalm betreft de gevelbekleding van hout. Tripanel is het nieuwste op gebied van plaatmaterialen, de panelen zijn waterbestendig gemaakt door de speciale lak die is gebruikt. Wil je er zeker van zijn dat je geen barsten scheuren krijg dan is de hardhoutsoort van Woodritch geschikt voor je gevel.