Thuisin, mooi wonen met raamdecoratie

Ik woon sinds kort met mijn dochter in een gezellig, maar scheef huis. Het viel pas op bij het meten en kiezen, voor de juiste raambekleding. Bij raamdecoratie was het helemaal geen probleem. Vakmensen kwamen thuis om al mijn ramen in huis op te meten. Ik had een ruime keus om uit vele mooie raamdecoratie voor het hele huis te kiezen. Ik wilde sfeervolle gordijnen voor in de woonkamer, maar het moest wel recht zijn of tenminste lijken. De vakbekwame medewerkers van Thuisin, mooi wonen wisten precies hoe ze dat moesten oplossen. Ik kreeg advies en raambekleding op maat, wat voor mij werd opgemeten en gemonteerd. Nu hangt er in mijn woonkamer en in het hele huis prachtige raamdecoratie, zonder dat je ziet dat mijn huis eigenlijk scheef gebouwd is!

Absolute aanrader

Op de uitgebreide website van Thuisin staat veel informatie in over alles wat met wonen te maken heeft. Ze geven goed en vrijblijvend advies voor iedereen die vragen heeft over hun producten en komt u er zelf echt niet uit, bezoek dan een van de 40 winkels of laat ze bij u thuis langskomen voor opmeten, monteren en/of advies op maat. Scherpe prijzen en producten van de beste kwaliteitsmerken kunt u verwachten bij Thuisin. In een woord kan ik deze woonwinkel niet beschrijven. Ik ben zeer tevreden over de uitstekende service en klantgerichtheid naar mij toe. Ik werd zelfs daarna gebeld nadat alles al gemonteerd en bevestigd was, of alles naar wens was verlopen. Ik raad dan ook iedereen Thuisin vol enthousiasme aan.