Vergroot het wooncomfort met een serre aanbouw

Als je woonachtig bent in een woning met een mooie tuin, dan is het vaak een prima optie om je woning uit te breiden. Als de tuin groot of diep genoeg is, dan kun je kiezen voor een mooie serre aanbouw. Je maakt je tuin daardoor leefbaarder en je zorgt er ook voor dat je meer mogelijkheden hebt in je eigen woning. Je kunt je woning uitbouwen met een serre aanbouw, zodat je aanzienlijk meer daglicht hebt in je woning. Omdat je de serre aanbouw in feite in de tuin plaatst, zit je ook meer in de tuin zodra je in de serre plaatsneemt. Als je de deuren van de serre open doet, dan zit je in principe gewoon op een overdekt terras in je tuin. De serre aanbouw fungeert op deze manier in feite ook als een soort overgang tussen woning en tuin. Tegelijkertijd is de serre aanbouw van Ter Huurne uiteraard optimaal geïsoleerd. Dus als je de boel afsluit, dan is de serre een zelfstandige kamer waar je in de ochtend heerlijk de krant kunt lezen met een kopje koffie. Je kunt er bijvoorbeeld ook een studeer- of hobbykamer van maken. Wat dat betreft is een serre aanbouw multifunctioneel. In de winter is het dan een echte kamer behorende bij de woning, maar in de zomer is het juist veel meer een onderdeel van de tuin waarbij je het terras buiten bij de serre kunt trekken. Dit zijn uiteraard allemaal suggesties en het betekent zeker niet dat je per se op deze manier een serre aanbouw moet gebruiken of inrichten. Wat je met een serre doet, hoe je deze vormgeeft en welke materialen je gebruikt; dat is allemaal aan jezelf. Het hoeft ook niet zo te zijn dat je de serre gebruikt als overgang tussen woning en tuin. Je hebt in ieder geval voldoende mogelijkheden als je kiest voor een serre van Ter Huurne. Zij zullen de serre met zorg tot stand brengen, zodat jij vervolgens optimaal en zonder zorgen kunt genieten van de woninguitbreiding. Het wooncomfort zal er in ieder geval flink op vooruit gaan. Het hele idee dat je lekker in de zon of het volle daglicht kunt zitten, maakt al dat je je prettiger voelt. Als je de ruimte ervoor hebt, dan is het zeker een goed idee om je woning te voorzien van een serre. De waarde van de woning zal ook alleen maar stijgen door de aanbouw, dus mocht je later je woning willen verkopen, dan heb je nog meer voordeel van de serre. 

Bekijk de opties voor een serre aanbouw via terhuurnebv.nl

Indien je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden voor wat betreft een serre aanbouw, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de site van terhuurnebv.nl. Hier zie je allerlei voorbeelden van verschillende serres die allemaal op verschillende manieren zijn gebouwd en ook verschillende functies hebben. 

Neem contact op met Ter Huurne 

Als je uiteindelijk een serre wilt laten bouwen, dan kun je contact opnemen met Ter Huurne. Je kunt in ieder geval bij Ter Huurne terecht voor: 

  • Lichtstraten
  • Serres
  • Tuinkamers