Voordelige bouwkundige zwembaden

zwembadSinds een aantal maanden zijn we verhuist. Het is een vrijstaand huis wat voldoet aan onze wensen. Helaas konden we ons oude zwembad niet meenemen naar het nieuwe huis. We wilde daarom graag een nieuwe zwembad laten bouwen. Ons vorige zwembad is gebouwd door Bodyfit. Zij hebben bouwkundige zwembaden van topkwaliteit. Bij Bodyfit maken ze zwembaden opmaat, zodat het precies voldoet aan jouw wensen. 

Afgelopen maand had ik contact opgenomen met het bedrijf en een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak maakte ik al mijn wensen bespreekbaar. Met een aantal goede tips van hun erbij hebben we een hele mooie schets gemaakt. De schets was zo mooi dat ik direct besloot om het voort te zetten.

Het zwembad bouwenoverkap

Bij het bouwen van het zwembad verliep alles vlekkeloos. Je kan goed zien dat ze ervaring hebben. Alles wordt netjes afgewerkt! In totaal zijn ze 3,5 week bezig geweest met het plaatsen van mijn zwembad. Als je nagaat dat alles opmaat gemaakt moet worden, is dat erg knap. Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om de bouwkundige zwembaden van Bodyfit eens te bekijken. Het bedrijf is super professioneel, levert kwaliteit en is ook nog eens erg voordelig, dus wat wil je nog meer? 

Bekijk de website voor meer informatie. Bij vragen kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Dit kan telefonisch, maar ook via de mail.