Voordelige vloeren in Enschede

Vloeren

Wil je graag nieuwe tegels en of vloeren aanschaffen voor jouw woning in Enschede? Dan ben je voor vloeren Enschede bij Tegelmaxx aan het juiste adres. Dit bedrijf is zoals de naam waarschijnlijk 

Een zeer grote opslagruimte en een grote showroom 

Tegelmaxx is in 2005 opgericht door Gert Jan. In de loop van de jaren heeft het bedrijf het assortiment dat zij aanbieden erg uitgebreid. Momenteel is het bedrijf in Enschede gevestigd waar zij een showroom ter beschikking stellen van 600 vierkante meter. In de showroom kun je de concepten van de vloeren en tegels ervaren en bekijken. Op de website van Tegelmaxx zijn veel afbeeldingen te vinden van vloeren en tegels die zij aanbieden waardoor je inspiratie op kunt doen. Het vinden van het juiste product kan lastig zijn. Het kopen van een vloer of tegels is namelijk geen dagelijkse bezigheid. Wanneer je geen keuze kan maken kun je ook vragen om deskundig advies. Je zult dan door een van verkoopspecialisten worden rondgeleid door de showroom om zo het juiste product te vinden. 

PVC vloeren

Bodemprijzen en direct uit voorraad leverbaar 

Tegelmaxx hanteert zeer voordelige tarieven voor de kwalitatieve vloeren en tegels die zij aanbieden. Tegelmaxx heeft tevens een gemiddelde tegelcollectie van 100.000 vierkante meter in de opslagruimte opgeslagen. Hierdoor zijn de meeste producten direct uit voorraad leverbaar. Kortom voor vloeren Enschede ben je bij Tegelmaxx absoluut aan het juiste adres. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website van Tegelmaxx.