Wil jij een nieuwe CV Ketel kopen?

Een nieuwe CV ketel kopen doe je bij Holland Warmte. Waarom? Holland Warmte heeft jaren lange ervaring met het verkopen, installeren, verhuren en repareren van CV ketels en heeft dan ook een goede band met de merken die ze verkopen. Deze goede band hebben ze opgebouwd omdat ze zo altijd op de hoogte zijn en blijven van de laatste nieuwtjes en updates. Voor mij was de keuze dan ook snel gemaakt: De nieuwe CV Ketel kopen heb ik gedaan bij Holland Warmte!

holland warmte

Garantie

De standaard twee jaar fabrieksgarantie die je krijgt bij een CV Ketel kan je bij Holland Warmte voor een lage prijs verlengen tot maximaal 13 jaar. Dit is voor veel mensen aantrekkelijk. Als je 13 jaar garantie hebt ben je verzekerd tegen het kapot gaan van de ketel uit zichzelf. Wanneer er fouten in je ketel zitten en je komt hier na de twee jaar fabrieksgarantie achter is dit niet gunstig voor je. Met deze reden heeft Holland Warmte voor een scherpe prijs een garantie afsluiting van 13 jaar ingevoerd.

holland warmte 3

Servicecontract

Ook is een service contract een goeie om af te sluiten. Dit is handig omdat je voor de laagste prijs van Nederland onder andere een 24/7 service hebt, en buiten deze service ook een regelmatige onderhoudsbeurt. Dit is ontzettend handig om er voor te zorgen dat jouw CV ketel een lang leven lijdt, en jij altijd lekker in de warmte kan zitten!