Beton cire

Je bent toe aan iets nieuws. Je wilt je badkamer graag veranderen en een nieuwe look geven. Dan ben je bij ons bij het juiste adres. De beton cire webshop beschikt over uw wensen. Beton cire is ideaal voor in de badkamer. Het geeft een moderne afwerking. Er is wel een andere afwerking nodig dan in de woonkamer ook al is het hetzelfde materiaal. Het voordeel van beton cire is dat het watervast is nadat een coating is aangebracht. Je kan zelf kiezen voor wat aardse kleuren of wat meer opvallende kleuren. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Voordelen om te kiezen voor beton cire voor in de badkamer

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor beton cire in de badkamer. Het is waterbestendig na het aanbrengen. Dit is natuurlijk heel fijn voor in de badkamer. Je kan het ook toepassen op wasbakken of andere meubels in je badkamer. Het is ook naadloos en is daarom goed schoon te houden. Het is ideaal om schimmels tegen te houden. Verder kan je uit verschillende kleuren kiezen. Hiermee creëer je een eigen stijl en sfeer. Het is ideaal te onderhouden en je kan het zelf ook aanbrengen. Ook is het een goede combinatie samen met vloerverwarming. Het kan ook op verschillende ondergronden worden toegepast zoals tegels en cementvloeren.

Eenvoudig online bestellen

Je kan bij de beton cire webshop eenvoudig online bestellen. Het juiste adres is www.betonstunter.nl. Wij hebben alle pakketten klaar liggen voor je badkamer. Je kan zelf kiezen welke kleur je wilt en geeft deze door aan ons zodat wij het in orde maken. Binnen drie werkdagen kun je je pakket ontvangen. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of opmerking. Wij helpen jou graag verder en zijn bereid om jou passend advies te geven. Zo kun je eindelijk de badkamer van jouw dromen waarmaken.