Kluisjes van de toekomst

We kennen ze allemaal wel; de ouderwetse kluisjes die met een sleuteltje of cijferslotje op slot gedaan kunnen worden. In veel gevallen is dit een zeer goede manier om waardevolle spullen of kleding van personeel of gasten in op te bergen. Daar is nu een moderne oplossing bijgekomen, namelijk een elektronisch slot druppel. Anno 2021 zijn steeds meer mensen op zoek naar producten en oplossingen die het leven gemakkelijker maken. Een locker met druppel is er hier zeker één van! Nooit meer de pincode of cijfercombinatie moeten onthouden, het enige wat je nodig hebt is de druppel van jouw kluisje. Ideaal dus voor werknemers of gasten die tijdelijk hun waardevolle spullen willen opbergen, zonder hierover te hoeven nadenken of niets te moeten onthouden.

Een moderne oplossing

Het systeem van een elektronisch slot druppel is vrij simpel. De druppel wordt gekoppeld aan één specifiek kluisje, waardoor ook alleen dit kluisje geopend kan worden. Zonder de correctie druppel blijft die gesloten. De werknemer of gast kan simpelweg de druppel voor het elektronische slot houden, hierdoor gaat het slot eraf en kan iemand zijn of haar spullen opbergen of uit het kluisje halen. Hierdoor hoeft men niet meer de cijfercombinatie te onthouden. Iets wat met name bij gasten die slechts één dag verblijven wel eens gebeurd. Door de ouderwetse kluisjes te vervangen voor kluisjes met een elektronisch slot zijn deze problemen voorgoed verleden tijd!

Maak kennis met WEWO Interior Concepts

Een leverancier van dergelijke kluisjes is WEWO Interior Concepts. Zij hebben hun kluisjes met elektronische sloten de afgelopen jaren geperfectioneerd tot de kwalitatieve kluisjes die ze nu zijn. Ga eens in gesprek met WEWO om te kijken wat zij voor jouw werknemers en/of gasten kunnen betekenen. Doordat zij zelf hun eigen producten ontwikkelen is maatwerk in vele gradaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan kleur en vormgeving, maar ook bepaalde afmetingen.