Op zoek naar een leuke lampen shop?

Dan hebben wij die voor jou gevonden. Lightexpert.nl is een online lampen shop en specialist in LED verlichting en accessoires. Ze hebben een breed aanbod en leveren kwaliteit voor een lage prijs. Verlicht je wereld met Lightexpert.nl.

Het assortiment

Lightexpert.nl is een online specialist in LED verlichting en bijbehoren. Je kan hier terecht voor TL, panelen, inbouwspots, lampen, bouwlampen, downlights, tuinverlichting, plafondlampen, led strips en allerlei accessoires. Voor zowel binnen als buiten hebben zij de juiste verlichting. Een echte lampen shop waar ze alles van verlichting weten.

Goede service

‘s Avonds voor elf uur besteld is de volgende dag al in huis. Bedraagt je bestelling meer dan honderdvijftig euro, dan is de verzending kosteloos. Retourneren kan binnen veertien dagen en achteraf betalen is mogelijk. Lightexpert.nl heeft veel kennis en ervaring. Zij helpen je graag bij het opstellen van een lichtplan. Zo zal je zeker slagen.

Slimme verlichting

Slimme verlichting noemt men ook wel smartverlichting. Je bedient dan de verlichting met je smartphone of tablet. Slimme verlichting werkt met een app. Bij Lightexpert.nl bieden ze slimme lampen van het merk Calex aan. Deze app is eenvoudig te bedienen. Je hoeft geen techneut te zijn.

Heb je vragen of behoefte aan advies?

Misschien ben je wel enthousiast geworden over de slimme verlichting of heb je vragen over de duurzaamheid van LED verlichting. Bel dan deze leuke lampen shop op via nummer 088-0471218 of stuur je vraag per mail naar klantenservice@lightexpert.nl. Je kan je ook registreren door een account aan te maken. Dat doe je hier. Dit vergemakkelijkt het betalingsproces en zo kan je gemakkelijk je bestellingen volgen.