De kracht van verschillende palenrammers

Palenrammer kopen

Veel mensen maken gebruik van een paalhamer. Dit is wel zwaar om mee te werken en uiteindelijk is het resultaat ook niet super. Daarom is een palenrammer veel handiger om mee te werken. De palenrammers hebben ook nog een brede keuze. Ze zijn er namelijk in veel soorten en maten. Hiernaast zijn er ook nog verschillende uitvoeringen van de palenrammers. Een goede palenrammer maakt gebruik van gewicht en de kracht die van de slaghamer af komt. Door hier snelheid in toe te voegen, kun je de paal met gemak in de grond slaan. Wil je hele dikke palen in de grond kunnen slaan? Dan is het belangrijk om de slaghamer zo zwaar en groot mogelijk te maken. Hierdoor komt er veel kracht vrij en kun je dikke palen de grond in slaan.

Kracht van Rhino PD200

Een palenrammer kopen kan dus enorm veel voordelen bieden.
Er zijn ook verschillende palenrammers. Zo heb je de pneumatische palenrammer. Hiermee kun je hele dikke palen slaan. Ook heb je de palenrammer op lucht. Deze drijf je aan met een compressor. De palenrammer op lucht heeft een hele goede kracht en is ook beschikbaar in verschillende gewichtsklassen. Hierdoor kun je enorm dikke palen de grond in slaan. De Rhino PD45 weegt 21 kg  en hier begint de klasse mee. Als laatste heb je de Rhino PD200 die palen met een 17,5 cm diameter kan wegslaan. De Rhino PD200 heeft een uitzonderlijk kracht.

Hydraulische palenrammer met Powerpack

Je wilt dus een palenrammer kopen. De opties zijn enorm. Je hebt bijvoorbeeld ook de hydraulische palenrammer.  Dit is een zeer krachtige palenrammer, waar je mobiel ook mee werkt en je kunt hem overal in zetten.
Door een combinatie te maken met een Powerpack met een sterke bezine-hydrauliekmoter en de HPD60 paalrammer van Rhino Tool, krijg je een hele sterke palenrammerset.
De hydraulische palenrammer is ook aan te sluiten op een kleine kraan over een shovel.