DIY projecten voor balkons

Bron: houtdirect.nl

Wees niet bang om muren af te breken en de reling te gebruiken

Sommige appartementsgebouwen hebben veilige betonnen muren, hoe hoog of laag ook, op het balkon. Je kunt ze eenvoudig afbreken en in plaats daarvan roestvrijstalen of smeedijzeren leuningen installeren. Let op dit kan niet als je huurt. Als je klimplanten wilt installeren of ideeën wilt decoreren om uw balkon ruimte op te fleuren, kunnen deze leuningen als houders dienen. Verstrengel de klimplanten langs de douglas balken die je in plaats van de muur installeert en kijk hoe ze uitgroeien, waardoor een trapsgewijs uitzicht op groen en sereniteit ontstaat. De relingen kunnen ook verschillende hangende huis ontwerpideeën bevatten, zoals lichtslingers, wandtapijten, enz. Ook een DIY project is hier van toepassing. Maak zelf plantenpotten die over de reling hangen voor een ultiem gebruik van je ruimte.

Investeer in comfortabel en innovatief tuinmeubilair

Het balkon biedt een uitstekende ruimte om buiten te loungen. Waarom voeg je niet een paar intens innovatieve buitenmeubels toe om een ​​ruimte te creëren waar je kunt relaxen na een lange dag? Je kunt houten vlonders met buitentapijten installeren. Plaats een salontafel met een love seat. Versier met wat kussens en voila! Je hebt een zithoek buiten waar je ’s ochtends kunt genieten van je koffie of met je voeten omhoog kunt zitten na een inspannende dag op kantoor. Je kunt er ook voor kiezen om zelf het meubilair te maken, zorg daarbij ervoor dat deze opbergruimtes heeft of makkelijk in te klappen is. Meet de ruimtes goed op wanneer je vorige punten niet toevoegt aan je DIY project.

Creëer je eigen barbecue centrale

Weet je nog dat Chandler aan het barbecueën was op Monica’s balkon? Amsterdam heeft misschien net zoals New York City niet voldoende ruimte buiten om een ​​grill en barbecue te installeren, maar dat betekent niet dat je die luxe niet kunt koesteren. Gebruik de buitenruimte op het balkon om een ​​kleine grill te installeren voor barbecue zondagen en geniet van de sensatie van buiten koken. Een buitengrill plaats op het balkon biedt de perfecte ruimte om te genieten van voortreffelijke maaltijden zonder de gevaren van dampen. Bouw zelf bijvoorbeeld een plateau waar je de grill op kan neerzetten die net over de reling hangt.