Hoveniersbedrijf Arnhem is hét hoveniersbedrijf!

Veel mensen willen een mooie tuin hebben waar zij zich fijn in voelen. Dit is meestal als het is ingericht naar zijn of haar wensen. Om dit voor elkaar te krijgen is goed luisteren een belangrijk punt. Dit weet Hoveniersbedrijf Arnhem ook. Omdat hoveniersbedrijf Arnhem het leuk vind om aan te leggen wat zij samen met u bedacht en ontworpen hebben, heeft u de garantie dat de tuin daadwerkelijk zo uitpakt als u verwacht.

In het nieuws

Onlangs is hoveniersbedrijf Arnhem nog in het nieuws geweest aangezien zij het Lilypond zwemvijver hebben aangelegd. De zwemvijver is zo aangelegd dat het water geen contact kan maken met de omliggende grond of met het grondwater. Wanneer een zwemvijver goed is aangelegd, is het water ervan kraakhelder net als een zwembad. LilyPond heeft drie typen ecologisch en duurzaam water voor de tuin ontwikkeld. Ieder type kan aansluiten bij uw individuele woon- en vrijetijds wensen. Van een natuurlijke zwemvijver die bijna opgaat in de omgeving tot een strak design bad dat perfect aansluit bij een modern tuinontwerp. Dit heeft hoveniersbedrijf Arnhem voor elkaar gekregen!

Contact

Wilt u een prachtige tuin laten aanleggen door hoveniersbedrijf Arnhem of heeft u vragen? Dan kunt u altijd bellen naar 0481-377883 of 06-41184318. Zijn ze niet bereikbaar via de telefoon? Dan kunt u er ook voor kiezen om een e-mail te sturen naar info@schouten-hoveniers.nl. Een extra mogelijkheid is ook om uw vraag in te sturen via het online contactformulier die onder het kopje ‘contact’ staat.