Terrasscherm niet eens duur!

1 Hallo allemaal ik heb een leuk nieuw stukje voor jullie lezers, het onderwerp van vandaag is Terrasscherm! Ik zal even in het kort vertellen hoe ik hier daadwerkelijk op ben gekomen. Het zit namelijk zo ik was laatst bij familie van mij een hapje en een drankje doen. Heel gezellig allemaal maar we zijn vrij snel naar buiten gegaan omdat het echt super goed weer was. We wisten van te voren dat het later op de middag zou gaan waaien maar het zou wel warm blijven. Daarom hebben we toch besloten om met de hele groep lekker buiten te gaan zitten.

Genoten achter de schermen in de tuin!2 3

We hebben heerlijk buiten kunnen zitten ook al waaide het best hard. Mijn tante bij wie we uitgenodigd waren had in de tuin namelijk net nieuwe Terrasscherm laten plaatsen. Die heeft ze besteld bij Exterior vertelde ze mij aangezien ik geïnteresseerd was. Dit is een website waar je allerlei schermen kunt bestellen zo ook dus schermen voor in de tuin. Ze vertelde me dat ze dit voor een hele mooie prijs heeft geregeld en dat de kwaliteit ook nog eens super goed zou zijn. Ben je geïnteresseerd dan zou ik zeker eens op de website kijken die hier boven staat!